Aku & Ada on syntynyt äidin ja tyttären yhteisistä unelmista!

Liikeidea herätettiin henkiin vuonna 2010 noin yhdeksän vuoden hiljaiselon jälkeen. Yritys nimittäin toimi lähes samalla nimellä ja konseptilla Leppävirralla koko 1990-luvun ajan Ullan toimesta.

Aku & Ada pukee nuoret ja nuorekkaat aikuiset naiset, miehiä unohtamatta! Panostamme kuitenkin täysillä naisten pukeutumiseen. Pyrimme tällä saralla kokonaisvaltaiseen pukeutumiseen, joten valikoimasta löytyy asessoreja (laukut, huivit, korut) ja kenkiäkin.

Verkkokaupastamme löydät valikoimamme herkut kausittain - täydellinen valikoima löytyy vain kivijalkamyymälästämme!

Kivijalkamyymälämme sijaitsee Savon sydämessä Kuopiossa, Matkuksen Juustoportissa 5-tien varrella. Teemme työtämme intohimolla muotia kohtaan, muistaen aina nämä sanat: "ilman teitä, ei olisi meitä!" Joten meillä asiakas on aina pääroolissa!

Ulla - Äiti

...on tekstiilialan ammattilainen isolla A:lla. Hän on työskennellyt koko ikänsä alalla ja tunnetaankin alueella huikeasta ammattitaidostaan ja intohimostaan työtään kohtaan. Ulla omaa pettämättömän tyylitajun ja hän on maailman paras tuutori tiimin nuoremmille jäsenille!

Riikka - Tytär

- on kerryttänyt osaamistaan koko aikuisikänsä ajan eri tekstiilialan merkkien parissa. Valmistui tradenomiksi yrityshallinnon puolelta keväällä 2010. Riikka on Aku & Adan markkinoinnin ja sometuksen hallitsija, it-tuki, verkkokaupan ohjus... ja asiakaspalvelun ammattilainen!

Sanna - Serkku

- on kantava tekijä yrityksemme jokapäiväisessä elämässä. Tekstiilialan raudanluja ammattilainen - moniosaaja! Riikan oikea käsi, ketä ilman emme täällä pärjäisi! Tullut monelle tutuksi viime vuosina iloisena ja helposti lähestyttävänä asiakaspalvelijana! Sanna <3