Maksutavat ja maksaminen

Klarna Checkout mahdollistaa maksamisen laskulla, osamaksulla, maksukortilla ja suoramaksulla pankin kautta. Voit valita itsellesi parhaiten sopivan maksutavan. Jos sinulla on maksamista koskevia kysymyksiä ota yhteyttä Klarnaan: www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu. Lisäksi voit maksaa Checkoutin maksuvalintojen kautta.

Toimitus

Tuotteiden toimitusaika on 2-7 arkipäivää. Toimitamme tuotteet vain suomalaisiin osoitteisiin.

Aku & Ada nettikaupan tuotteet toimittaa Posti. Toimitus tapahtuu pakettina. Meillä on kiinteät postitushinnat: toimituskulut kaikille alle 99€ maksaville tilauksille on 5,90€. Yli 99€ tilaukset ovat ILMAISIA.

Toimitus on tapahtunut, kun kuluttajalle on toimitettu tilaus tai ilmoitus, että tilaus on noudettavissa postista.

Toimitustavaksi voi valita myös noudon myymälästä, jolloin säästät toimituskulut. Noudon tulee tapahtua 14 vuorokauden kuluessa tilauksesta. Saat tekstiviestin kun tilaus on noudettavissa. Tilauksen voi noutaa myymälän aukioloaikoina. 

Aku & Ada nettikaupassa on reaaliaikaisesti muuttuva varastosaldo, jos jokin tuote on tilapäisesti loppu, sitä ei voi ostaa. Varastosaldossa on inhimillisen erheen mahdollisuus. Jos tilattua tuotetta ei olekkaan varastossa, otamme pikimmiten yhteyttä asiakkaaseen ja sovimme korvaavan tuotteen toimittamisesta, pidemmästä toimitusajasta tai tilauksen peruuntumisesta.

 

Lunastamaton toimitus

Mikäli asiakas ei lunasta toimitettua lähetystä postista, vastaa asiakas myyjälle siitä aiheutuneista kuluista. Lähetyksen lunastamatta jättäminen ei ole tilauksen peruminen.

 

Palautukset/vaihto

- Asiakkaalla on Kuluttajansuojalain 6. luvun 15 pykälän mukainen oikeus palauttaa verkkokaupasta hankkimansa käyttämätön tuote 14 vuorokauden kuluessa siitä, kun on ottanut tuotteen vastaan tai kun paketti on ollut noudettavissa postista.

-Palautustapauksissa ota mahdollisimman pian yhteyttä: info@akuada.fi. Kerrothan viestissäsi myös palautuksen syyn. Palautusosoite on Aku & Ada, Naulakatu 2, 70800 Kuopio. Puhelinnumero 0400609504. Valitse Postin Matkuksen toimipiste. Palautukset VAIN POSTIN KAUTTA. Palautamme tuotteen hinnan asiakkaan ilmoittamalle tilille viikon kuluessa palautetun tuotteen saapumisesta.

-Asiakas VASTAA PALAUTUKSEN KULUISTA. Korvaamme palautuksesta aiheutuneet kulut vain siinä tapauksessa, että tuote on ollut ostettaessa viallinen tai väärä.

-Tuotteillamme on ilmainen vaihto-oikeus (yksi/tilaus). Eli jos vaihdat tuotteita, se on sinulle ilmaista kerran. Jos palautat kaikki tuotteet, maksat palautusmaksun itse.

-Ilmoitathan meille vaihdosta info@akuada.fi, jolloin lähetämme sinulle sähköpostitse palautuskortin.

-Tarkistamme aina palautetun tuotteen kunnon ennen palautuskorvauksen toimeenpanoa. Mahdollisista tuotevahingoista vastaa asiakas.

-Aiheettoman palautuksen käsittelykuluina veloitetaan 25% tuotteen hinnasta. Käsittelykulun veloittaminen perustuu Kuluttajansuojalain 5. luvun 28-pyläkässä määrättyyn myyjän oikeuteen.

-Pyrimme palvelemaan asiakkaita mahdollisimman hyvin ja pitämään kaupassa vain laadukkaita tuotteita, jotta palautustapauksia tulisi mahdollisimman vähän.